Terápiák

Mit várhatok egy Access Bars kezeléstől?

Nagyon fontos, hogy ha elmegyünk, egy Access Bars kezelésre, ne legyenek elvárásaink, mert ezzel csak korlátozzuk magunkat. Helyette inkább legyünk megengedésben, és gyermeki őszinte kíváncsisággal, falaink leengedésével, várjuk, hogy milyen csodákkal ajándékozhat meg bennünket a kezelés?

Kiknek ajánlom, és mire jók a Bars kezelések?

Ha tömören akarnám megfogalmazni, akkor azt mondanám, hogy mindenkinek! Ezt azonban lehet, hogy nem hinnéd el. Ezért azt mondom, hogy, Nekem, Neked, és mindazoknak, akik változást szeretnének elérni életük egy bizonyos, vagy éppen minden területén. Mert ha jó is az életed, annál is lehet jobb, és még jobb, ha felteszed a Bars egyik nagyszerű, igazán hatékony kérdését:

Hogyan lehet ez még ennél is jobb?

Mivel a Bars hitrendszereket, nézőpontokat, aggodalmakat, stresszes helyzeteket old, és tisztit így könnyedén lerakhatjuk életünk terheit, problémáit kihívásait.
Azért az Access Bars a legfantasztikusabb eszköz a számomra, mert végtelen szabadságot, választást, és lehetőséget biztosít. Nem korlátoz semmiben, éppen hogy a korlátoktól szabadít meg.
Nem kell a múltban ásni, gyökér okokat keresni, aminek soha nincs vége, hanem egyszerűen, választani valami mást, ami könnyebb és táplálóbb nekem.
Számomra az Access Bars varázslat, ami életem minden területén megmutatkozik.

Hogyan zajlik egy Access Bars kezelés?

A kezelés kellemes, nyugodt környezetben, ellazult, befogadó állapotban a fejen lévő 32 Bar pont gyengéd érintésével történik.

Itt nem adunk, és nem is veszünk energiát, nem döntjük el, hogy mit akarunk elérni a kezeléssel, nem akarunk célirányosan változtatni, hanem egy lehetőséget nyitunk arra, hogy elengedj.

Elengedd mindazt, amire már nincs szükséged, ami már nem tápláló az életedben, akár több ezer évre visszamenőleg, akár előző életekben is.

Így belekerülsz, egy olyan könnyed, nyugalmi, tápláló környezetbe, ahol észreveszed a lehetőségeket, és rájössz arra, hogy mindig van választásod.

A Bars hozzájárul ahhoz, hogy folyamatosan kérdésben legyél. Nem akarja neked megmondani, hogy mi hogy van, hanem teret nyit neked arra, hogy neked hogy van, hogy neked mi az igaz.

Milyen testkezeléseket végzek?

MTVSS testkezelés

Az életünk során rengeteg mindent bezártunk a testünkbe. Traumákat, fájdalmat, szenvedést, betegségeket, ítéleteket, és olyan dolgokat, amivel korlátokat teremtettünk az életünkben. Az MTVSS fel tudja oldani mindazt a változtatást, ami a testünkön történt bármely időben, térben, dimenzióban és valóságban.

Alkalmas: 

 • Immunrendszer erősítésére
 • test félreműködéseinek oldása, így a testszerkezet, szerv, szervrendszerek, DNS megújítása
 • öngyógyító folyamatok beindítása: izmok, ízületek, csontok
 • beteg szervek, szervrendszerek kezelése
 • fizikai állóképesség javítása, sporteredmények növelése
Biomimetikus és Biomimetrikus Mimikri testkezelés
 • Életünk során leutánozhatjuk mások ( szüleink, nagyszüleink, családtagjaink ) testszerkezetét, testtartását, viselkedési mintázatait, érzelmi mintázatokat, és nézőpontokat, azzal pedig, hogy leutánozunk másokat, valójában bezárjuk magunkat.
 • A Mimikri kezelés a másoktól átvett, másolt érzelmi, gondolati, energetikai, biokémiai, alkati és viselkedéses minták törlésére szolgál.
Sejtmemória kezelés

A baleseti és műtéti hegek és traumák feloldására szolgál.

A testkezelések árai egységesen 10.000 Ft-ba kerülnek!

Miben tudok még segíteni neked?

Szenvedélybetegségek kezelése - Ár: 10.000
A szenvedélybetegekkel, és családtagjaikkal való foglalkozás számomra egy küldetés. Az élet úgy hozta, hogy családomban közel húsz éven keresztül, szembe kellett néznem a drog, és alkohol okozta függőséggel.

Anyaként, miközben segíteni igyekeztem a gyermekemnek, megjártam a pokol legmélyebb bugyrait. Napról napra látni, hogy az egészséges szép gyermekemet hogy teszi tönkre, hogy emészti fel a drog az alkohol, azt hittem ezt nem tudom elviselni.

Tudtam azonban nem segítek a földön fekvő gyermekemnek, ha én is mellé fekszem, ezért megfogadtam, hogy megtanulom, hogy lehetek olyan édesanyja, ahogy a legtöbbet tudok neki segíteni.

Tanultam, rengeteget olvastam, eljártam család terápiára, elvégeztem egy 1 éves Ifjúsági és Gyermekvédelmi tanfolyamot, aminek gyakorlati idejét, a Drogambulancián töltöttem.

Amikor szemben ül velem a kábítószerfüggő fiatal, és családja, akkor nem csak megértem, hanem átérzem mind azt, amin ők keresztülmennek. Átadom minden tudásomat, tapasztalatomat, hogy ne kövessék el azokat a hibákat, amiket az elején én tudatlanságomban elkövettem, s így hamarabb megtörténhet változás. Ez egy hosszadalmas nehéz folyamat, amihez kitartás bizalom, de legfőképpen óriási szeretet szükséges.

Életvezetési tanácsadás - ÁR: 15.000
Az életben előfordulhatnak olyan problémák, krízisek, amivel nem vagyunk képesek egyedül megküzdeni. Ilyenkor szükségünk van egy szakemberre, akiben megbízhatunk, akinek elmondhatjuk azokat a nehézségeinket, amiket másokkal nem szívesen osztanánk meg.

Ha krízis helyzetbe kerülünk, ha nehézségek egyre csak gyűlnek, és mi nem látjuk, mit kellene tennünk csak egy helyben, toporgunk, és nem vagyunk képesek felülemelkedni a problémán, akkor a probléma nő túl rajtunk, amiből nem találjuk a kiutat.

Ha nem találunk megoldási eszközöket, nem tudjuk megoldani az adott élethelyzetet, akkor reménytelennek, tehetetlennek éljük meg a mindennapokat, és ez hosszabb távon megbetegíthet bennünket.

Az egyéni konzultációt azoknak ajánlom, akik négyszemközti beszélgetés keretén belül szeretnének a saját problémáikkal megküzdeni.

Ha elégedetlen jelenlegi életével, ha önmagának és családtagjainak is egészséges, az eddigieknél harmonikusabb életet szeretne biztosítani, kapcsolatait gazdagítani, jobbítani szeretné, forduljon hozzám bizalommal.

Párkapcsolati tanácsadás - ÁR: 15.000
 • Ha úgy érzi, hogy nem működik a párkapcsolata, már beszélgetni sem tudnak egymással
 • Ha egyre több a konfliktus helyzet
 • Ha már teljesen eltávolodtak egymástól, és nem találják, a vissza utat
 • Ha nem figyelmes a párja,
 • Ha magányosnak érzi magát
De szeretné megmenteni a kapcsolatát, és szívesen beszélgetne négyszemközt, vagy a párjával együtt egy szakemberrel, akivel megbeszélhetné azokat a problémáit, amit mással nem szívesen osztana meg, kérem, keressen bizalommal.

Kezelések árai

Access Bars kezelés + facilitálással 15 000 Ft
Életvezetési tanácsadás 15 000 Ft

Függőségek és szenvedélybetegségek kezelése 10 000 Ft
Betegségek lelki okainak feltárása 15.000 Ft
Párkapcsolati tanácsadás 15.000 Ft

Kiknek ajánlom, és mire jók a Bars kezelések?

Mit várhatok egy Access Bars kezeléstől?
Nagyon fontos, hogy ha elmegyünk, egy Access Bars kezelésre, ne legyenek elvárásaink, mert ezzel csak korlátozzuk magunkat. Helyette inkább legyünk megengedésben, és gyermeki őszinte kíváncsisággal, falaink leengedésével, várjuk, hogy milyen csodákkal ajándékozhat meg bennünket a kezelés?
Hány kezelésre van szükség?
Az Access Bars, a szabad választásról szól. Nincs előírás. Te döntöd el, hogy mennyit szeretnél. A kezelés eredményessége, függ, a megengedésed mértékétől. Sokszor egy kezelés is érezhető változást hoz, de minél többet futnak a Bárjaid, annál nagyobb lesz a tisztulás, és az oldás
Árthat e a Bars?
Semmiképpen nem tud ártani. Legrosszabb esetben, olyan, mint ha egy jó masszázst kaptál volna, a legjobb esetben, pedig teljesen megváltozik az életed .
Gyerekeknek lehet e Bars kezelést adni?
Igen, lehet, és náluk, még sokkal eredményesebb a felnőtteknél, mert sokkal jobban el tudják engedni magukat, és sokkal hajlandóbbak arra, hogy hirtelen változást engedjenek meg a testükben, és a lényükben egyaránt.
Lehet e babát váró kismamának kezelést adni?
Igen, és javasolt is! Nagyon sok kedvező hatása van. Kihat a születendő babára is, mert ami tisztul az anyukában, az a babában is. Könnyebb a vajúdás, és rövidebb a szülés.
Mennyi ideig tart egy Access Bars kezelés?
Ez teljesen egyén függő. Általában 60-90 perc.