Mi az az Access Bars?

Olyan eszközök, és folyamatok összessége, amit a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki.

Eszközöket nyújt, mindenki számára, amivel hozzáférhetünk, ahhoz a tudatossághoz, és tudáshoz, amivel leszülettünk, amivel megkönnyítheted, és megújíthatod az életed.

Eltörli, és nem teremtetté teszi, a múlt alapján alkotott ítéleteket, bírálatokat, következtetéseket, és nézőpontokat.

Mi is az az Access Consciousness?

Egy olyan könnyed gondolkodásmód, és hozzáállás az élethez, amiben, nincs semmi ítélet, hanem egyszerűen jelen van a pillanatban, és éber arra, hogy egy adott helyzetben, mi lenne az a kérdés, ami nyitna nekünk valami sokkal nagyobb teret, és lehetőséget, mint amit eddig gondoltunk, láttunk, éreztünk, tapasztaltunk.

Az Access a nyitottsággal, és a jelenléttel működik, és megpróbál téged rávezetni arra, hogy mi mindenre vagy képes, amikor teljes mértékben önmagad vagy.

Barabás Borbála

Access bars facilitator

Sok mindent megéltem fájdalmakat, örömöket, voltam fenn és lenn, kint és bent, egészséges, és béna, szerettem, és gyűlöltem, vádoltam, és megalkudtam, győztem, és vesztettem. Most már tudom, hogy minden, okkal történt. A felkészítés része volt. 

Kiknek ajánlom, és mire jók a Bars kezelések?

Mit várhatok egy Access Bars kezeléstől?
Nagyon fontos, hogy ha elmegyünk, egy Access Bars kezelésre, ne legyenek elvárásaink, mert ezzel csak korlátozzuk magunkat. Helyette inkább legyünk megengedésben, és gyermeki őszinte kíváncsisággal, falaink leengedésével, várjuk, hogy milyen csodákkal ajándékozhat meg bennünket a kezelés?
Hány kezelésre van szükség?
Az Access Bars, a szabad választásról szól. Nincs előírás. Te döntöd el, hogy mennyit szeretnél. A kezelés eredményessége, függ, a megengedésed mértékétől. Sokszor egy kezelés is érezhető változást hoz, de minél többet futnak a Bárjaid, annál nagyobb lesz a tisztulás, és az oldás
Árthat e a Bars?
Semmiképpen nem tud ártani. Legrosszabb esetben, olyan, mint ha egy jó masszázst kaptál volna, a legjobb esetben, pedig teljesen megváltozik az életed .
Gyerekeknek lehet e Bars kezelést adni?
Igen, lehet, és náluk, még sokkal eredményesebb a felnőtteknél, mert sokkal jobban el tudják engedni magukat, és sokkal hajlandóbbak arra, hogy hirtelen változást engedjenek meg a testükben, és a lényükben egyaránt.
Lehet e babát váró kismamának kezelést adni?
Igen, és javasolt is! Nagyon sok kedvező hatása van. Kihat a születendő babára is, mert ami tisztul az anyukában, az a babában is. Könnyebb a vajúdás, és rövidebb a szülés.
Mennyi ideig tart egy Access Bars kezelés?
Ez teljesen egyén függő. Általában 60-90 perc.