Hívj fel!

Miért várnál?

borika572@gmail.com

borika572@gmail.com

Telefonszám
06 (30) 933 2702
Stúdió
4031 Debrecen Ács utca 7

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit várhatok egy Access Bars kezeléstől?
Nagyon fontos, hogy ha elmegyünk, egy Access Bars kezelésre, ne legyenek elvárásaink, mert ezzel csak korlátozzuk magunkat. Helyette inkább legyünk megengedésben, és gyermeki őszinte kíváncsisággal, falaink leengedésével, várjuk, hogy milyen csodákkal ajándékozhat meg bennünket a kezelés?
Hány kezelésre van szükség?
Az Access Bars, a szabad választásról szól. Nincs előírás. Te döntöd el, hogy mennyit szeretnél. A kezelés eredményessége, függ, a megengedésed mértékétől. Sokszor egy kezelés is érezhető változást hoz, de minél többet futnak a Bárjaid, annál nagyobb lesz a tisztulás, és az oldás
Árthat e a Bars?
Semmiképpen nem tud ártani. Legrosszabb esetben, olyan, mint ha egy jó masszázst kaptál volna, a legjobb esetben, pedig teljesen megváltozik az életed .
Gyerekeknek lehet e Bars kezelést adni?
Igen, lehet, és náluk, még sokkal eredményesebb a felnőtteknél, mert sokkal jobban el tudják engedni magukat, és sokkal hajlandóbbak arra, hogy hirtelen változást engedjenek meg a testükben, és a lényükben egyaránt.
Lehet e babát váró kismamának kezelést adni?
Igen, és javasolt is! Nagyon sok kedvező hatása van. Kihat a születendő babára is, mert ami tisztul az anyukában, az a babában is. Könnyebb a vajúdás, és rövidebb a szülés.
Mennyi ideig tart egy Access Bars kezelés?
Ez teljesen egyén függő. Általában 60-90 perc.