Bizonyára hozzám hasonlóan ti is többen láttátok Dr Bruce Lipton fantasztikus videóit, előadásait, olvastátok könyveit.


Dr Bruce Lipton a Standford orvosi Egyetemen tanított sejtbiológiát, jelenleg pedig, siker könyvek szerzője, arra a megállapodásra jutott, hogy ha nem töröljük a régi programjainkat a tudatalattinkból, és nem telepítünk rá újat, nagyjából egy a millióhoz az esélye annak, hogy az akaraterő segítségével az elvárásunknak megfelelő életet, egészséget, és sikert biztosítsunk magunknak!
Mégpedig azért, mert Dr Lipton szerint, a tudatalatti ( vagyis ahol a programozásunk rejlik ) egymilliószor hatalmasabb mint a tudat (ahol az akaraterő lakozik )
Ugyan ezt fogalmazta meg, csak más szavakkal, William Tiller aki Stanfordban tanít fizikát, és szerepelt a “Mi a csudát tudunk a világról?” című filmben, ezt nyilatkozta: “Manapság bárhova mész, a tudatos szándékról beszélnek.
Arról viszont egyetlen szót sem hallani, hogy létezik tudatalatti szándék is. És amikor ezek ketten hajba kapnak, mindig a tudatalatti győz!

Mit tesz az Access Bars kezelés?


Hitrendszereket, nézőpontokat, önkorlátozó hiedelmeket, generációkon keresztül másolt mintákat, nézőpontokat, ítéleteket old. S mind ezt ellazult állapotban, kellemes környezetben a fej pontjainak a gyengéd érintésével teszi.
Tehát, ha át akarjuk venni az irányítást az életünk felett, és szeretetteljes sikeres boldog életre vágyunk, akkor meg kell tisztítanunk a tudatalattinkat a korlátozó, megbetegítő programoktól!

Ha az életed nem olyan, amilyennek szeretnéd, bár folyamatosan a tudatos tudatoddal igyekszel változtatni rajta, akkor biztos, hogy a tudatalatti programjaid irányítanak. Ha eddig nem sikerült változtatni vele, akkor valószínű, hogy más módszert kell keresned.

Az Access Bars Tanfolyam megtanít arra, hogy egy teljesen más nézőpontból tekints az életedre, s megteremtsd az a valóságot, amire mindig is vágytál, de nem hitted el, hogy lehetséges.

Ha szeretnéd kezedbe venni életed irányítását, várlak szeretettel a tanfolyamomon.

Jelentkezni lehet ITT: https://www.facebook.com/events/619725308819098/

Vagy a tanfolyamok menüpont alatt!