Sokan, azt gondolják, hogy 60 éven túl, már nincs élet, csak vegetálás.

Én pontosan, az ellenkezőjét hiszem. Éppen hogy, most jön el az idő, hogy azt csináld, amit szeretnél. Ami szívedet, lelkedet, örömmel tölti el. Amire ha rá gondolsz, pillangók repkednek a gyomrodban, az izgatottságtól. és legszívesebben táncra perdülnél.

Már nincs gát, nincs semmi, ami az utadba állhatna.  A gyermekeidet tisztességgel felnevelted, és már élik a saját életüket. Nem kell időre kelned, nincs főnököd, aki megmondja, hogy mit csinálj, már a férjed is belátta ennyi idő után, hogy nem kell megmondania, mi a jó neked, tudod te azt magadtól is.

Újra szabad vagy, mint a madár, és ez az érzés megtölt energiával, hálával, és végtelen szeretettel, hogy megélhetted, hogy van időd, és energiád megvalósítani az álmaidat, hiszen annyi mindenről lemondtál, életed során, mert valahogy az idő, soha nem volt alkalmas a megvalósításra.

De most, elérkezett az idő, hogy előszedjük, leporoljuk régi álmainkat, megtöltsük ifjúkori emlékekkel, lelkesedéssel, hozzáadjuk megszerzett bölcsességünket, tudásunkat, s így létrehozzunk, valami csodát!

Ami bennünket tükröz, amibe benne van az idáig megtett út minden nehézsége, gyötrelme, fájdalma, ugyanakkor szépsége, öröme, bölcsessége, és az eredménye, aki TE vagy, akivé váltál, az utad során.

Biztos, hogy hozzám hasonlóan neked is vannak álmaid, amit szeretnél megvalósítani. Lehet, hogy még halogatsz, félsz az ismeretlentől, félsz attól, hogy nem sikerül, hogy kudarcot vallasz. Nem ígérhetem, hogy simán megy, azt sem, hogy nem lesznek zökkenők, de azt igen, hogy segítek, és fogom a kezed, ha úgy érzed, nem megy egyedül!

Együtt, minden könnyebb! Még két félszárnyú angyal is képes a repülésre, ha összekapaszkodnak! 

14 ÉVE VAGYOK SZABAD EMBER!

Kiléptem az anyai ágon, generációkon keresztül másolt áldozati szerepből, és elkezdtem egy teljesen más utat, a tudatosság útját járni. Természetesen ez nem volt egyszerű, mert itthon borult minden. Bár nem a családom tett áldozattá, hiszen mindenkivel csak azt tesznek meg, amit az megenged, még is ez a helyzet, a férjem, és a gyermekeim számára is rendkívül kényelmes volt. Én viszont úgy éreztem magam, mint az óra, ami lefele jár, és egyre nehezebb lett az önként, mindent magamra vállaló teher.

Gyakorlatilag, szinte a nulláról építettem fel magam. Folyamatosan képeztem magam, tanfolyamokra jártam, előadásokat hallgattam, és rengeteget olvastam. A megszerzett tudás, és a mi miért történik megértése által, megnőtt az önbizalmam, az önbecsülésem, ami a környezetem által is visszatükröződött. A családom mindig is nagyon szeretett, de egy idő után elkezdett tisztelni is, ami rendkívül jó érzéssel töltött el.

Ma már azt az életet élem, amire mindig is vágytam, de nem hittem el, hogy valaha is elérhetem. A hivatásom az, hogy megszerzett tudásommal, élettapasztalatommal segítsek másoknak. Olyanoknak, akik hozzám hasonlóan egy könnyebb boldogabb kiegyensúlyozottabb életre vágynak.

Az én életemben a legnagyobb változás, az Access Bars Tanfolyam elvégzése után következett be. Bár minden tanfolyam hozzáadott az életemhez, és rengeteget segített, az én nézőpontom szerint jelenleg az Access Bars a legegyszerűbb, és leghatékonyabb, módszer, kezelési forma. Eszközök tárházát nyújtja, amit ha alkalmazol, változást idézhetsz elő, az életed bármely területén.

Ha Te is szeretnéd elsajátítani ezt a könnyed módszert, technikát, jelentkezz most a tanfolyamra!https://www.facebook.com/events/619725308819098/?event_time_id=619725315485764

Vagy itt:https://barabasborbala.hu/tanfolyamok/