Honnan a csudából szedtük össze ezt a sok önkorlátozó hitrendszert, nézőpontot, ami folyamatosan az utunkban áll?

Miért viselkedünk, reagálunk gyakran úgy, hogy saját magunkat sem értjük?

Mi az, ami mindezt kiváltja belőlünk?Az ok, amiért nehezen tudjuk azonosítani, hogy a cselekedetünk, mindig egy bizonyos dologra adott reakció, mert nem vagyunk a tudatában annak, mi az az inger, ami azt kiváltotta. Az inger, mindig egy emlék, ami a memóriabankunkban van kódolva, így nem tudjuk előhívni azokat.
Hogy tisztán lássunk, kezdjük az elején. Az emlékeknek három fajtája van:
1.Öröklött emlékek
Vannak az úgynevezett öröklött emlékek, melyeket, mindannyian öröklünk, szüleinktől. nagyszüleinktől, déd, ük nagyszüleinktől…………….és folytathatnám a sort generációkra visszamenően. Ezek az öröklött sejtmemóriák, lehetnek jók rosszak, és e két véglet között bármilyenek, újra aktiválódhatnak bennünk, s ez nemkívánatos gondolatokat, érzéseket, viselkedést, generál, ami pszichológiai stresszt okoz.
2. Nyelv előtti és logika előtti gondolkodásból származó emlékek:
Életünk első hat évében az un delta théta agyhullámok állapotában élünk. Ez azt jelenti, hogy élményeink, közvetlenül huzalozódnak az agyunkba, mielőtt a később kialakuló racionálisabb tudatosabb ítélet megszűrné azokat. Tehát ez azt jelenti, hogy hat éves korig, minden élményünk szűrés nélkül rögzül.
3. Traumatikus emlékek:
A Traumatikus emléke, ha az életünk során bármikor egy trauma ér minket, kódolódnak. Jelzem, örökölhetünk is traumatikus emlékeket is. Amikor traumán megyünk keresztül, a racionális gondolkodásunk, bizonyos mértékben szétesik, mert az embert ilyenkor sokk éri.
Amikor az életünkben valami történik, ami kapcsolódik ehhez az emlékhez, aszerint, érzünk viselkedünk, amit akkor a trauma kiváltott. Ilyenkor egy trauma emléke újraaktiválódik, és a reaktív elme veszi át az irányítást.
Ezt a folyamatot stresszválasznak hívják, amiről DR Lipton is beszélt, arra vonatkozóan, hogy miért félnek az emberek olyankor, amikor arra semmi okuk nincsen. Ez folyamatosan akadályoz minket abban, hogy elvégezzük, amire képesek vagyunk. Megakadályozza, hogy örömteli életet éljünk, hogy szeretetteljes kapcsolataink legyenek, Bezárja a sejtjeinket, ami végül egészségügyi problémához vezethet.

 

 

 

Mi lehet akkor a megoldás?
A számítógépen a merevlemez az a hely, ahol minden tárolódik. Az emberi számítógépen belül, minden, ami velünk valaha történik, emlékek formájában van rögzítve. Minden meglévő emlékünk-az összes, velünk valaha történt rögzített dolog több mint kilencven százaléka tudattalan, vagy tudat alatti, ami azt jelenti, hogy vagy nagyon nehéz, vagy egyáltalán nem vagyunk képesek rá emlékezni. Az emlékek mindössze 10 százalék a tudatos, ami azt jelenti, hogy fel tudjuk idézni őket. Éppen ezért, a tudatalatti hitrendszerek, minták, hiedelmek, felszínre hozása, tisztítása terápiás módszerekkel hosszadalmas folyamat.

 

 

 

Az én nézőpontom szerint, jelenleg az Access Bars az a módszer, technika, egy teljesen más gondolkodásmód, és eszközök tárháza, amivel legeredményesebben a legrövidebb idő alatt tudjuk tisztítani a tudatalatti hitrendszereket.

 

 

 

A kezelés kellemes körülmények között ellazult állapotban történik, a fej pontjainak az érintésével. A Bars 32 pont a fejen, melyek mindegyike egy-egy életterülethez kapcsolódik, úgy, mint pénz, kontroll, kreativitás, kapcsolatok teremtése, életformák teremtése, gyógyítás, test,szexualitás, gyógyítás, éberség, kedvesség, hála béke.

 

 

 

A pontok érintésével elengedhetjük azokat a korlátozó hiedelmeket, elképzeléseket, ítéleteket, amik megakadályozzák, hogy az adott életterület megfelelően működjön, s hogy azt az életet élhessük, amit szeretnénk.

 

Ha szeretnél megtanulni egy könnyed módszert, technikát, életformát, aminek elsajátításával, azt az életet élheted, amire mindig is vágytál, akkor várlak szeretettel az Access Bars tanfolyamra!

 

Jelentkezni ITT: https://www.facebook.com/events/2623936930987614/

Vagy a tanfolyamok menűpontban!