Kedves Látogató!

Ha már itt vagy, kérlek, olvasd végig ezt a bejegyzést!

Bizonyára nem tévedésből, kerültél ide, hiszen véletlenek, mint tudjuk, nincsenek. Szeretnék néhány gondolatot megosztani veled, és megmutatni magam, hogy ki vagyok én.  Ha bele olvasol a bejegyzéseimbe, megérted a motivációmat, az értékrendemet, és megismered az utat, ami idáig juttatott.

Tabuk nélkül, tisztán, és őszintén szólok hozzád, megosztva veled érzéseimet, gondolataimat, felvállalva ezzel sérülékenységemet.

Életem során sok mindent megéltem, fájdalmakat, örömöket, voltam fenn és lenn, kint és bent, egészséges, és béna, szerettem, és gyűlöltem, vádoltam, és megalkudtam, győztem, és vesztettem. Most már tudom, hogy minden, okkal történt. A felkészítés része volt.

Ma 64 évesen azt mondom: „Életem az üzenetem” és ez így igaz is. Rájöttem, hogy nem a végcél a lényeg, hogy beteljesítsem a vállalt sorsfeladatomat, hanem az odáig megtett ÚT. Amivé váltam, fogantatásom pillanatától, mostanáig és aki még leszek ezután.

Nehéz, küzdelmes életutam ellenére, szerencsésnek vallom magam, mert születésemtől kezdve, két olyan csodálatos asszony, volt az életemben, amilyenhez foghatót nem sokat ismerek.  A nagymamám, és az édesanyám. Így elmondhatom, hogy már az anyatejjel szívtam magamba a szeretetet, a jóságot, az együttérzést, ami az egész eddigi életemre hatással volt. Ezért tudok biztonságosan kötődni, szeretet adni és elfogadni, hinni abban, hogy bármi történik az életemben, az előbb utóbb jóra fordul.

Érzékenységem miatt, gyermekkoromtól kezdve, megérintett a körülöttem élők fájdalma, szenvedése, és ez vezetett oda, hogy a segítő hivatást válasszam. Tizennégy évig folyamatosan kerestem azt a módszert, technikát, életformát, amivel a legtöbbet tudok segíteni másoknak. Ez alatt az idő alatt folyamatosan képeztem magam, előadásokat hallgattam, könyveket olvastam, és bár minden tanfolyam hozzáadott az életemhez nagyon sokat, éreztem, hogy számomra egyik sem az igazi. Egyszerű ember lévén, egyszerű, könnyen tanulható módszert kerestem. Tudtam, ha megtalálom, azonnal fel fogom ismerni.

Mivel folyamatosan kerestem, és teljes szívvel kívántam, és vágytam a változást, az meg is érkezett. Megtalált engem az Access Bars.

Amikor tájékozódtam róla, hogy mi is ez, rájöttem, hogy ez az, amit mindig is kerestem. Végtelenül egyszerű, könnyen elsajátítható, és eszközök tárházát nyújtja, amit ha alkalmazol, az életed könnyedebbé, teljesebbé, örömtelibbé válik. Gyakorlatilag emlékeztet, és visszavezet téged, ahhoz az ősi tudáshoz, amivel leszülettél, csak időközben elfelejtetted valahol az úton.

Mikor elvégeztem a tanfolyamot, elkezdtem, egy teljesen más életformát kialakítani, élni, megengedéssel, választásokkal, és végtelen szabadsággal. A múlt elvesztette a jelentőségét számomra, csak a szép emlékekért látogattam vissza. Így az Access Bars igazi szerelemmé vált, olyannyira, hogy azt gondoltam, ezt mindenkinek ismernie kell!

Ezért Access Bars facilitátor lettem, hogy taníthassam ezt a csodát, ami az én életemet is gyökeresen megváltoztatta, mint ahogy mindazokét, akik elvégezték a tanfolyamot. Ha röviden akarnám összefoglalni az Access lényegét:

 Az Access ahhoz nyújt segítséget, hogy felismerd magadat, mint végtelen lényt, aki valójában vagy, és kezd el alakítani az életedet túl azon, az énen, akinek eddig gondoltad magad. Access megtanított arra, hogy mindig van választásunk!