Valami megfoghatatlan varázslós hókusz pókusz⁉️
A tanfolyamok, és a kezelések alatt szembesülök azzal, hogy milyen téves elképzelés övezi az Access Bars-t.

Mindennek az oka, úgy vélem, az információ hiánya. Szeretném ezeket a tévhiteket eloszlatni, hogy egyre többen megismerjék, megtanulják, és alkalmazzák ezt a kivételesen hatékony technikát.
Ha megtisztelsz azzal, hogy elolvasod ezt a bejegyzést, kitisztul a kép, és rá fogsz jönni, hogy miről is szól ez a módszer technika, amit sokkal inkább neveznék egy másfajta gondolkodásmódnak, életformának.

Nos, gondolom, a te életedben is vannak mélypontok, hullámvölgyek, feldolgozatlan traumák, titkok, fájdalmas emlékek, mélyen sejtszinten tárolódott generációs minták, amik gúzsba kötnek, és meggátolnak abban, hogy kiegyensúlyozott boldog örömteli életet élj.

Ezek a tudatalattiban megbújó hitrendszerek, minták, nézőpontok, ítélkezések, korlátok, mint egy robotpilóta irányítják az életedet. Így viszont, nem ÉN cselekszem, az az őszinte tiszta lény, akinek születtem, és akiben megvolt minden tudás ahhoz, hogy a saját életét felelősség teljesen élje, hanem reagálok a tanult, és hozott mintáim alapján.
Mivel nem ismerem, nem tudom, hogy mik ezek, hogy mivel állok szemben, ezért nem tudom megoldani, felszínre hozni, feldolgozni ezeket.

Vannak nagyon jól működő módszerek, terápiák, eszközök a fenn említett problémák megoldására, de ezeket végig járni hosszadalmas folyamat. Továbbá a feltárás során, újra át kell élni azokat a fájdalmas emlékeket, traumákat, amiket pont azért temettünk el, vagy feledtette el velünk az agyunk, mert védeni akart bennünket.

Az Access Bars abban más minden eddig ismert módszernél, hogy nem keres okokat, nem ás le mélyre, nem keres megoldásokat, hanem megtanít, egy teljesen más nézőpontból tekinteni az életedre, másként működni, továbbá eszközöket nyújt, ahhoz, hogy az életed könnyedebbé, és örömtelibbé váljon.
Az Access Bars kezelés, egy kényelmes ellazult állapotban, a fejen lévő 32 bár pont gyengéd érintésével történik. Úgy képzeld el, mintha a Bars lenne a merevlemez a számítógéped adatbankjában. Szó szerint mindent itt raktároztál el az összes eddigi életedből. A Bars törli a fájlokat, hogy azok soha többé ne lehessenek a fájljaid között, és így ne jöhessenek fel automatikusan. A kezelés során, amikor a bárjaidat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek-és nézőpontok-amelyeket gyermekkorod, vagy más életeid óta futtatsz, hozzáférhetőek legyenek, és kioldódjanak.

14 év alatt sok módszert, technikát tanultam, de nem ismerek hatásosabb, eredményesebb humánusabb módszert, mint az Access Bars.
Éppen ezért döntöttem úgy hogy megismertetem mindazokkal, akik nyitottak rá, és keresik, igénylik a változást. Akik elég bátrak ahhoz, hogy ledöntsék korlátaikat, kinyissák a saját maguk építette börtön ajtaját, miként a tűzmadár, amely az áldozati tűzben megégett, majd hamvaiból újjáéledt, születhessen meg az Új ember korlátok nélkül szabadon! Amennyiben szívesen részt vennél egy Access Bars Tanfolyamon, kérlek add le a jelentkezésedet, a tanfolyamok menüpont alatt!